PDA

View Full Version : Upscale Lighting fixtures/sconces

wadedaniel84
05-10-2017, 09:58 AM
The list price on these bad boys is nearly a grand. Boss is sick of them not selling as well because we don't spend the money to market them.

F/N 2 WPT Design X2 Bronze Fluoro, Mesh & Bits Hand Made Glass Fixture | eBay (http://www.ebay.com/itm/401324433334?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649)

Donkaylove
05-10-2017, 10:04 AM
HOW DOES YOUR PRODUCT DIFFERENTIATE FROM OTHER LIGHTS/SCONCES AVAILABLE? IS IT WORTH THAT HIGH PRICE TAG? ITS ACTUALLY A POOR ATTEMPT AT ART. IT WOULD BE MORE SUITABLE WITHOUT THE MESH PIECE AS WELL. tHE MESH WOULD HAVE TO BE PART OF THE SHROUD OF TURIN TO SELL AT THAT PRICE--JUST SAYIN. ITS JUST A LIGHT WITH AN ARTISTIC ODD SHADE -CORRECT? YOU CAN GET A SUPER NICE ITALIAN GLASS SHADE LAMP FOR 350. THIS ITEM DOESNT HAVE EXTRA VALUE.

wadedaniel84
05-10-2017, 06:29 PM
HOW DOES YOUR PRODUCT DIFFERENTIATE FROM OTHER LIGHTS/SCONCES AVAILABLE? IS IT WORTH THAT HIGH PRICE TAG? ITS ACTUALLY A POOR ATTEMPT AT ART. IT WOULD BE MORE SUITABLE WITHOUT THE MESH PIECE AS WELL. tHE MESH WOULD HAVE TO BE PART OF THE SHROUD OF TURIN TO SELL AT THAT PRICE--JUST SAYIN. ITS JUST A LIGHT WITH AN ARTISTIC ODD SHADE -CORRECT? YOU CAN GET A SUPER NICE ITALIAN GLASS SHADE LAMP FOR 350. THIS ITEM DOESNT HAVE EXTRA VALUE.

Thanks for the feedback. I think my boss, whom started this business in a garage and has since eclipsed the $5,000,000 mark knows more than you.

This is hand made.

wadedaniel84
05-10-2017, 06:30 PM

The mesh is implanted in the center of the hand made glass...